Forsiden
Om Henor
Produkter
Slipeskiver
Slipemaskiner
Renseanlegg
Lagring av skiver
Slipekurs
Nyheter
Linker
Kontakt oss

Hans Streuli AG, CH-6340 Baar, Sveits.

Vår hovedleverandør på rense-/filteringsanlegg.

De mest typiske er papirfilteranlegg og magnet/papirfilteranlegg, som begge er nivåstyrte. Det er modeller fra 50 l/min og 0,4 m2 filterflate opp til 500 l/min med filterflate 4,0 m2. Til slike anlegg leveres det vanligvis filterduk med 35 my filtreringsgrad. Vi anbefaler sterkt å gå over til dukkvalitet med 25 my filteringsgrad, som gir ca. 30% forbedring av filtreringen - til en svært beskjeden merpris.For en rull på 70,7 x 100 m dreier det seg om ca. 150,- og en rull varer vanligvis 1/2 - 1 år.

For høyere ytelser, spesielt for produksjonsmaskiner leverer vi dyptankanlegg med endeløse filterruller, hvor filterrullen er endeløs og skal ikke skiftes ut. Denne type anlegg gir en bedre filtering (det smuss som bygger seg opp på duken filtrerer) og en større kapasitet. Videre er det vesentlig enklere å betjene/vedlikeholde for personale..   

Vi leverer også små effektive finfiltre med sekk eller patron filter som gir filtrering ned til under 5 micron. De er ypperlig egnet til tilleggsfiltrering der det bestående anlegg har for grov filtering, men de gjør også en god jobb alene i mange applikasjoner.

Hans Streuli AG er hovedleverandør til de fleste anerkjente sveitsiske maskiner, bl.a. STUDER, KELLENBERGER, BRAND og MÄGERLE og har et godt rykte for vedvarende driftsikkerhet og filteringsevne.

Vi filtrerer fra det minste opp opp til anlegg (enkeltvis) med 1100 l tank, 4 m2 filterflate og 500 l/min kapasitet. Ved anlegg over denne kapasitet anbefaler vi gjerne multi anlegg for å sikre både best mulig filtering, redundans ved driftsstans såvel som gunstigere pris ved å bruke standard utførelser. Samtlige Kellenberger maskiner i Norge (med ett untak nedenfor) er levert med Streuli filtreringsanlegg.

 

TURBO SEPARATOR AG, Sveits

Leverer filteringsanlegg i flere størrelser spesielt for vanskelige medier som kjeramikk og finspon i produksjonssammenheng. Meget effektive og enkle i betjening, hvor spon fjernes som tørt materiale fra egen bøtte. Gir meget fin filtering og et gunstig vedlikehold uten erstatningselementer som f. eks. patroner og filterduk.

I Norge er det levert anlegg til Frank Mohn Fusa A/S i 2002 i sammenheng med en KELLENBERGER 2R produksjonsslipemaskin.

 

 

 

 

Olav Brunborgsvei 27, N-1396 Billingstad, tlf. 66 85 93 94 - fax. 66 85 93 95 - henor@henor.no - www.henor.no