Forsiden
Om Henor
Produkter
Slipeskiver
Slipemaskiner
Renseanlegg
Lagring av skiver
Slipekurs
Nyheter
Linker
Kontakt oss

 

COMET Schleifscheiben GmbH, St. Ingbert Tyskland.

Vår hovedleverandør på kjeramiske slipeskiver med produksjon av såvel konvensjonelle, som sintrerte (Cubitron) og silisium slipeskiver opp til Ø 950 mm.

COMET Schleifscheiben GmbH er en familieeiet bedrift i Tyskland, grunnlagt i 1949 og som en av de aller første ISO-kvalifisert i 1994 etter 9002.  COMET har en særlig styrke innen porøse slipeskiver, som gir optimale egenskaper for spon-klaring, høy materialavvirkning (åpen struktur gir bedre og lettere fjerning av spon fra skiven (utspyling)), transporterer bedre kjølevann til slipesonen, reduserer friksjon og gir langt bedre egenskjerping av slipeskiven. I sum gir dette raskere slipesyklus og et bedre kost/ytelsesforhold.

COMET tilbyr kanskje markedets beste fleksibilitet og kan med en egen Express Service levere slipeskiver med enhver type pesifikasjon innen 10 arbeidsdager (!). COMET har ellers en standard leveringstid på 5-6 uker, noe som er meget unikt og raskt  i dagens marked.

Gjennom en klar og kontinuerlig fokusering på teknologisk videreutvikling og kundeorientering er COMET i dag en betydelig leverandør - tildels eneleverandør (ALSTOM gassturbiner i Tyskland) til store bedrifter i Europa, som  Daimler-Chrysler, Peugeot, Waldrich-Coburg, Thyssen, Bosch, Caterpillar, >british steel, Alusuisse, Volvo og Siemens for å nevne noen  De er også  klart konkurransedyktige på pris.

 TRIEFUS-A.D.I.E  SA, Chartres Cedex, Frankrike.

Vår hovedleverandør på CBN - og diamantslipeskiver. TRIEFUS er Frankrikes største og ledende i sitt sortiment og leverer CBN / Diamantskiver med kjeramisk, bakelitt, metall og galvanisk bindemiddel opp til Ø 750 mm for bil og flyindustri, verksted- og elektronikk. Videre er sortimentet diamantavretter-ruller (Diaform),  diamantsagblader (opp til Ø 3,5 m) og diamantskiver for glass og sten.

Vi har alt gjort gode erfaringer på leveranser i Norge, store skiver på Ø 610 mm og Ø 750 mm, samt skiver til verktøysliping

The PHOENIX Abrasive Wheel Co. Ltd, England

PHOENIX er spesialist på shellacbundne slipeskiver, skiver som egner seg meget godt til valsesliping. Særlig går disse skivene godt på eldre valseslipemaskiner som er følsomme.Et annet felt er sliping av wolfram-karbid 'Stabilisers' med silisium-skiver. PHOENIX er prisgunstige, har særdeles korte leveringstider og høy fleksibilitet.

Meister Schleifmittelwerk AG, Sveits

Sveitisk fabrikant av spesielt invendige slipeskiver i såvel kjeramisk binding som bakelitt. De er også gode på segmenterte større CBN og diamantslipeskiver.

 

ATLANTIC GmbH - Atlantic, Tyskland

Spesielt gode på store slipeskiver Ø 950 - 1.100 mm og med høy fleksibilitet. Atlantic har et godt program på - og god erfaring med - veivakselsliping og sliping av eksotisk materiale (SS316/ -L, Duplex og Inconel).

 

 

 

Olav Brunborgsvei 27, N-1396 Billingstad, tlf. 66 85 93 94 - fax. 66 85 93 95 - henor@henor.no - www.henor.no